googlenaptar

NAPTÁR: Magyarország meditációs programjai. Google naptárban lévő program, meditációs  időpontok

Leírása:
Magyarország meditációs programjai és elvonulásai egy helyen.
Időponttal redelkező és más Jóga stúdiókban szereplő programok naptár nézetben. A naptár tartalmazza a csillagjegyi időszakokat és a telihod idejeit is.
A Facebook naptárba felvett saját és mások meditációs időpontjait, elvonulásait és programjait tudod itt megnézni.
ÓRAREND és az ESEMÉNYEK, ELVONULÁSOK
Egy kattintással a saját Google naptáradhoz tudod adni.

gonngdo-logo

NAPTÁR: GongDo Facebook oldalam naptárban saját meditációim, elvonulásaim, eseményeim.

Leírása:
A Facebook naptárba felvett saját (GongDo) meditációs időpontjaim, elvonulásaim és programjaimat tudod itt megnézni.

gonngdo-logo

NAPTÁR: Facebook "Meditációs programkereső (Magyarország)" -ban megosztott események

FONTOS: A naptár nézethez be kell jelentkezned  facebook fiókodba. (Fcebook privát fiókoddal kell rendelkezned.)
Leírása:
A Facebook " Meditációs programkereső (Magyarország)" naptárjába felvett mások meditációs időpontjait, elvonulásait és programjait tudod itt megnézni. Ebbe a csoportba az üzenőfalon tudsz nézelődni és érdeklődni más meditáló társadtól programokkal kapcsolatban.

Ide Vezetők, Tanítók, Tradíciók képviselői és a csoport tagjai is tehetnek fel programokat a témához illően, illetve meditációddal kapcsolatban kérdezni is tudsz a csoportban.

Programjaim (GongDo):

meditation

Intuitív Meditációs est (sorozat):  Szeretet, érzelmek, intuíciók, harmónai ...

Workshop / Nyílt nap

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Test, elme, lélek, érzelmek alap szinten
Leírása:
Ha bizonytalan vagy a meditációval vagy valamelyik programunkkal kapcsolatban, gyere el nyílt napunkra és kipróbálhatod, felteheted itt is kérdéseidet! A nyílt nap alkalmakat keresd a naptárban vagy hívj/írj nekünk ezzel kapcsolatban!

meditacio

Meditációs foglalkozás. (alsó csakrák, önismeret) Ismerkedés a meditációval

Program stádiuma: Active
Program jellege, hatás: Test, elme, érzelmek alap szinten
Leírása: Beszélgetéssel, adott meditatív hagyomány bölcseggégének megismerésével kezdjük a foglalkozást. A meditáció előtt kundalíni jóga programmal kezdjük a foglalkozást, majd meditációval folytatjuk. A végén rövid relaxáció és sharing. A közös meditációkra csatlakozhatnak régi motorosok és és nem régóta/nem meditálók is. Ninncs jelentőssége.  A közös meditációknak hatalmas ereje van, akinek volt már ilyenben része az tudja mekkora élmény :). 

pexels-photo-312839

Meditációs foglalkozás. (Szeretet, Intuíció, Tiszta tudat/Valódi Én)

Program stádiuma: Active
Program jellege, hatás: Test, elme, érzelmek alap szinten
Leírása: Beszélgetéssel, adott meditatív hagyomány bölcseggégének megismerésével kezdjük a foglalkozást. A meditáció előtt kundalíni jóga programmal kezdjük a foglalkozást, majd meditációval folytatjuk. A végén rövid relaxáció és sharing. A közös meditációkra csatlakozhatnak régi motorosok és és nem régóta/nem meditálók is. Ninncs jelentőssége.  A közös meditációknak hatalmas ereje van, akinek volt már ilyenben része az tudja mekkora élmény :). 

levelgomeditacio

Közös meditáció. (Tiszta tudat/Valódi Én)

Program stádiuma: Active
Program jellege, hatás: Elme, érzelmek alap szinten
Leírása: Beszélgetéssel, adott meditatív hagyomány bölcseggégének megismerésével kezdjük a foglalkozást. Csendes meditációval folytatjuk. A végén rövid relaxáció és sharing. A közös meditációkra csatlakozhatnak régi motorosok és és nem régóta/nem meditálók is. Ninncs jelentőssége.  A közös meditációknak hatalmas ereje van, akinek volt már ilyenben része az tudja mekkora élmény :). 

img_0283.jpg

Meditáció az elmúláson 

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme, érzelmek alap szinten
Leírása: Meditációs gyakorlatok a testtel kapcsolatban, az elemekkel, a változáson, a születésen és az elmúláson, a létezésen.  Részletek»

meditation

Intuitív kundalíni tantra jóga foglalkozás

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Test, lélek
Leírása: A kundalini, a tantra és a marma jógából ismert elemekkel jógázunk, ezek egyféle sajátos intuitív ötvözésével. A zenés program hatalmas felszabadulást és energiát áraszt szét.

Idő: 1,5 óra

Ár: 1000 Ft / fő előzetes bejelentkezéskor, helyszínen 1500 Ft

sauna

Relax - és meditatív sauna szeansz

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Test, lélek
Leírása: A relaxáció és a meditáció sauna környezetben történik, külömböző csakrákhoz kapcsolódó illóanyagok társaságában. A szaunában előzetesen megtanult meditációt végzünk, utána pedig egy tudatos zenés relaxáció következik a pihenő szobában.

Program elemei:
A szaunában illatok segítségével csakra meditáció
Zene és hangtál relaxáció
Relaxáció alatt vezetett meditáció és hangrezgések

transzlégzés 3

Transz, szabadtánc és "transzjóga"

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Test, lélek (érzelmek)
Leírása: Transzt (Stanislav Grof) és a theingo mély légzéses meditáció módszereit használva megyünk végig saját folyamatainkon. Felszabadulás hihetelen zenékre, különleges utazás, más-más  tudatállapotok megélése. A napi feszültségek levezetése magas szinten önmagától megtörténik.
A traszjóga, ami a traszban felvetődő spontán természetes mozgások ötvözése az alsó csakráknál a jóga ászanáival, de annak egy nagyon dinamikus változatával. Itt az erős fizikai mozgás és az intenzí légzéssel kombinált hatásait élhetjük meg.

Részletekért, időpontért keressél.
Ára: 2.000 Ft / fő előre utalással, helyszínen 3.000. Ft.
A foglalkozás 2 órát vesz igénybe.

Idő: 19-21 óráig

Transzlégzésről bővebben>>

meditacio

Intenzív személyes meditációs kurzus (10 alkalom)

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme (tudat), lélek
Leírása: Elsősorban azoknak való, akik nyitottak más meditációs technikák megismerésére ragaszkodás nélkül vagy éppen valamilyen módon úgy érzik kudarcot vallotak a meditációval.

10 alkalmas meditációs kurzus sorozat. Elsősorban azoknak akik azt hiszik nem tudnak meditálni, valahol már kudarcot vallottak vagy csak szeretnének életükön gyökeresen változtatni! Hiányzás nem megengedett, mert, csak így tudjuk elmélyíteni a jelenlegi állapotodnak legmegfelelőbb meditációs formát, amiben szívesen emélyedsz. Meditáció hatására bármikor képes leszel krízis helyzeteket is kezelni teljes nyugalommal. Hatékonyabb, eredményesebb leszel mind a munkában mind a kapcsolatokban. A többféle meditációs módszer gyakorlati kipróbálása után, te is érzeni fogod mely irányba szeretnél tovább fejlődni, majd a tapasztalatok és az aktuális állapot alapján kiválaztjuk neked a neked legjobb meditációt.

mindfulness3-1024x575

10 alkalmas mindfulness meditációs kurzus ( A tudat uralma)

Program jellege, hatás: Elme, tudat
Leírása: Ken Wilbert tanításai alapján
Tudatos életmód, tudatos életvezetés, szokások átalakítása, meditáció és hétköznapi praktikák ötvözése. Az integrál személyiségi és spirituális szintek elméleti és meditációs gyakoratai. Ken Wilbert integrál meditációs anyaga alapján előadás és a külömböző szintek meditációinak gyakorlása, saját szintünk felkutatása.
Részletekért, időpontért keressél
Ára: 9.500 Ft / fő
Időpont: Előkészületben,
A jelentkezés elfogadásához 1.500 Ft előre elutalása szükséges

meditacio

1 napos Goenka féle vipassana meditáció régi tanítványoknak

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme, tudat
Leírása: A meditáció Gonka vezeti felvételről régi tanítványoknak.

stones

30 napos kihívás meditáció

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme, lélek
Leírása: 1 hónap aktív otthoni meditáció. Zárt csoportban napi szinten támogatjuk, segítjük egymást a napi meditáció folytonosságban. Fontosnak tartom a Zárt csoortos vagy személyes saját felismerések megosztását, amely segt nekes azt elmélyítni. Sajnos ez a rész kimarad az egyéni meditációban, ezért előfordulhat, hogy 1-1 felismerés nem mélyül el annyira. A kimondásnak ereje van. Részletek »»
Időpont:  időpontért keressél, folyamatban
Ára: 2000 ft ( 2 személyes találkozó rezsi kültség támogatása, ha tud alaki helyszít biztosítani ingyen, akkor erre nincs szükség.)

letöltés

A Csodák Tanítása közös foglalkozás

Program jellege, hatás: Elme, lélek
Leírása: Csináljuk a leckéket együtt. Csoportban könnyebb, ezt tudjuk. Élmény beszámolók, közös meditációk és örömteli elmélyülések a leckékben. A Csodák Tanítása több ponton hivatkozik a meditációra, tehát sok kicsi meditációból állnak a gyakorlatk, de egyszeűek, ne mkell hozzá tudnod meditálni. Én a szerelmese lettem az egésznek, oly mélységes.

Az egyik legtöbbet eladott könyv és az egyik ehhez képest lehevesebbet olvasott. Igen, első ránézésre nehéznek tűnhet, de... Részletek »»

 

gyik-slider

Programok jelzései SEGÍTSÉG

Program stádiuma: Aktív (Ez annyit jelent, hogy a naptárban egtalálod vagy szervezés alatt van már.)

Program jellege, hatás: Test, elme, lélek/érzelmek (Ha test, akkor ez test kondiján, tudatosságán és frisseségén javít a meditációs testmozgással. Elme, tudat, akkor a tudatod és a gondolatvilágod tisztításán, uralásán és megfigyelésén segít. Ha lélek, érzelmek, akkor az érzelmekkel dolgozunk, hogy azok ne rángassanak bármerre a mindenapokban és a valódi érzésekhez közelebb kerülj!) 
Program típusa:
Online Kapcsolat (Ezek skype, webinár vagy más távoli közös meditálás vagy egyéb távoli progrmot jelöl. Ezekben az esetekben otthonról vagy bárhonnan bejelentkezhetsz.
Programok helyszíne: Részleteknél vagy a naptárban keresd!
Program időpontja: Részleteknél vagy a naptárban keresd!

- Ahol nincs jelzés, az a program jelenleg nem aktív, azaz: nincs meghírdetve, nincs szervezés alatt vagy nem található meg a naptárban, DE jelentkezésedet kezeljük, és megfelelő létszám vagy más impulzus miatt bármikor újra indíthatjuk. Így arra kérünk, ha valamelyik program nem aktív, akkor is jelezd érdeklődésedet!