Ez a Meditációs közpot/otthon részfeladata Részletek itt»

Ez saját őrültségem, mondhatnám a saját elmém szórakoztatásának, vagy az egóm szórakoztatásának is. Értelmezd, használd úgy, hogy az Te neked jó legyen, a legjobb segítség számodra!

Meditációs rendszerek és a terápia viszonya, ha lehet azt mondani ezek integrálása: Reintegrálása. Reintegrációs meditációk.

 

Jóga meditációs hagyomány és a csakrák

Buddhizmus meditációs hagyományai

Keresztény meditációs hagyományok

Ősi, őslakosok meditációs hagyományai

Terápiás meditációk ...

Kísérletet teszek a külömböző rendszerek és meditációs hagyományok reintegrálására annak érdekében, hogy több ember könyebben kapcsolódhasson a meditáció ösvényébe, 1-1 lépésnél vagy szinten ne akadjunk el. persze vannak a kegyelembe esettek, felébredettek, nekik erre vélhetően nincs szikségük.  Min már máshol leírtam, hoszem, hogy a meditáció mindenkinek segíthet, csak leheséges verzió, hogy nem a megfelelő módon, időben, ponton kapcsolódott hozzá nem a megfelelő tradícióban. Ennek áttekintésére teszek kísérletet, vagy úgy is mondhatnám, hogy szórakoztatom magam, mert szebadidőmben szeretek ezeknek a kutátásaival foglalkoznmi és összefüggéseket feltárni. Ha eddig kedves olvasó eljutottál, akkor ez az anyag már biztosan fog neked segíteni, de egy kis türelmet kérek, feltöltése folyamatban. (A kutatásomhoz társakat szívesen várok.)