Egy levél a szanga, meditáló társaknak.

Hát Szia!

Páratoknak küldöm ezt a levelet, így elnézést hogy most ez egy kicsit sablonos.

Egyik meditáción / meditációs esten találkoztunk ami vagy megszólított vagy más formát preferálsz ( Pető Robi -Eger ), de úgy tűnik mindnyájan keressük a kapcsolatot, az egységet önmagunkkal és minden / mindenki mással nevezhetjük ezt bárhogyan.

Én ezért meditálok ( NEM ELADNI SZERETNÉK itt és most sem ), és talán te is ezért kerültél kapcsolatban ezzel, vagy valamilyen ezt támogató hagyománnyal vagy közösséggel valahogyan.

***

Most azért írok neked, mert tudom hogy mindnyájan más meditációs formát preferálunk, vagy sokan vagyunk úgy, hogy nem tudunk meditálni, vagy valamiért nem sikerül rendszeressé tenni életünkben, relaxálni nem tudunk egyedül és talán sajnáljuk rá az időt is, ki tudja miért, de erőfeszítést igényel.

Egyrészt én csupán szeretnélek inspirálni tégedet is erre, másrészt keresem vagy szeretném megteremteni azt a közösséget, ahol a nagy bölcseleti utak megférnek egymás mellett és tudunk együtt meditálni tradíció- és hagyományoktól függetlenül azokat nem kizárva. Legyen egy fix hely és időpont, ahová mindig beugorhatsz a csoporthoz. Sokunknak talán szükségünk van arra, hogy ezt egy szerető közösségben tegyük, tudd saját módodon gyakorolni, ha van, vagy társainktól segítséget, inspirációt kapni.

***

Ezzel kapcsolat már nem emlékszek kikkel, talán veled is beszélgettem arról, hogy jó lenne egy ilyen meditációs helyet, közösséget és időpontot teremteni. Na , úgy tűnik összejött, és ezért terád is gondoltam. ( Telón is beszélhetnénk ezekről, ha szeretsz szervezkedni vagy úgy személyesebb: 30-2183529)

Az ingyenes esemény linkje itt: https://www.facebook.com/events/301485733979590/?ti=icl

***

Valamint elindult egy reggeli közös meditáció, ahol mindenki otthonában 5:30-6:30 között meditál egyet. Ez nagy dolog, ha tetszik kapcsolódj hozzánk, vagy találkozhatunk egy teára, vagy hívhatsz is bátran a részletekért: 30-2183519

Facebook csoportja itt: https://m.facebook.com/groups/1207580429378530

***

Sok idő és munka van mögötte és biztos látod, hogy szeretném veled is valahogyan tartani a kapcsolatot a meditációk miatt, és nem a meditációs esteket rád tukmálni, bár azt is biztos látod, hogy ezzel valamiért szinte megszállottan foglalkozok, ki tudja miért.

***

Ezért kérlek jelezd, ha zavarok vagy nagyon nyomulnék nálad, vagy ha nem szeretnéd hogy időnként rádírjak mi van velem, mi foglalkoztat és milyen ingyenes vagy fizetős eseményen tudunk együtt meditálni, és ez NEM CSAK SAJÁT, NEM AZ A LÉNYEG HOGY HOZZÁM JÁRJ, és követőket verbuváljak, hanem bárhol bárki más szervezésének a meditációi együtt mélyedjünk ( Ezért hoztam létre sok fáradságos munkával a Magyarországi meditációs keresőt: https://m.facebook.com/groups/1507439732702899 , kapcsolódjunk ahhoz a belsőnségeshez, ahová éppen vágyódjunk mélyen. Esetleg ezekről beszámolót vagy egyébb elgondolkodtató élményeket, írásokat küldök, hátha hasznos vagy tudunk róla kontemplálni közösen.

***

Ha nem szeretnéd kedves embertársam, barátom, szeretett társam, hogy így tartsuk a kapcsolatot és időnként rád írjak ily formán, fájó szívvel tudomásul veszem, de léci írd meg akkor hogy “nem” és ha őszintén teheted azt is, hogy miért? Sajnos még nekem is rengeteg dolgom van az egó kérdésével, és őszinte kritikával csak ezen munkámat segíted, hiszen a végén ez nem rólam kellene, hogy szóljon, így alázattal köszönök minden észrevételt, mindent kedves embertársam .

FONTOS!!!!:

Mint tudjátok a meditációkat a szerető együttérzéssel zárjuk, és most mindenkit arra kérek ha ezt egyáltalán tehetem, hogy egyik meditáló társunknak nagy támogatás kell adnunk és küldenünk, így névtelenül is támogassuk, együtt, ott vagyunk vele! HÁLÁSAN és alázattal köszönöm nektek ha 1-1 percet erre fordítót ok napktokból!

Üdv. Robi-GongDo

Szeretettel ölellek!

Namaste!

ui.: Hol vagyok mostanában, ahol találkozhatunk:

• Ma budapest meditációs est, jöhetsz még úgy tudom, ha gondolod: https://www.facebook.com/events/373679406506101/?ti=icl

• Eseményeimet itt találod az esemény fül alatt: https://www.facebook.com/gongdo.hu/

• Sámád dobolás és Pálos keresztény zarándoklatra is megyek, ha ez érdekel és tartsunk együtt, akkor írj vagy csörgethetsz is, de a linket megkeresem és küldöm. Jó lenne 1-1 túrára vagy kirándulásra is együtt menni, esetleg hétköznapi dolgokban is kspcsolódni.

Mély tisztelettel:

Pető Robi-GongDo

30-2183519

Share this entry

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!