Meghitt kapcsolatban lenni a jelen pillanattal, most állandóan. -Lehetne az élet egyik célja vagy értelme is 🙂

Bármikor, bármilyen nehéz helyzetben vagy épp boldog helyzetben ennek az érzetét fedezd fel! Érezd át, és egy csapásra megváltozik a pillanat, amit 1 perccel előtte még el sem tudtál volna képzelni, de ne is próbáld elképzelni, csak érzékeled ezt most, ebben a pillanatban.

Köszönöm, hogy vagyok, ez egy hatalmas lehetőség nekem és neked is. A mindennel, a jelen pillanattal meghitt hálás kapcsolatban lenni most. Bármikor, bárhol, bármilyen helyzetben vagy szituációban. Ez, ennek folyamatos jelenléte számomra az élet egyik legnagyobb lehetősége. Köszönöm, hogy vagyok. Nevezheted hálás vagy áldott állapotnak is, mindegy milyen szavakat haszálunk erre az elmondhatatlanra.

Jelen pillanattal meghitt (áldott, hálás, alázatos, kegyelembe esett) kapcsolatban lenni. Ez a legtöbb. A Jelen szeretete, maga az Élet. Maga az élet szeretete és a Létezés szeretete maga az élet. Te Vagy az Élet, Te Vagy, maga az Élet, szeresd ezt, legyen az bármivel megtöltve. Te Vagy maga a Létezés.

Én Vagyok az Élet, maga a Létezés maga az Élet! Én Vagyok a Létezés öröme!

Te vagy a Létezés öröme! Minden a Létezés öröme!

Ne várj holnapig, hogy neked tetsző vagy jobban tetsző formát öltsön!

Namaste!

Szeretlek, szeretettel ölellek!

Szép napot!

(India)

/Leírtam ehhez egy meditációt, boldogsággal töltene el ezt átadni nektek. Hazaérve hasznos eszközként szeretném átadni ezt. Ha lehet erre valakit kérni, akkor ezt most megtettem./ Részletek a gongdo eseményeknél.

Share this entry

0 Hozzászólás

Szólj hozzá!